۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸

استاندار لرستان:

کارگروه‌های تخصصی زیر مجموعه شورای اطلاع‌رسانی تشکیل شوند

کارگروه‌های تخصصی زیر مجموعه شورای اطلاع‌رسانی تشکیل شوند

خرم‌آباد- استاندار لرستان تاکید کرد: کارگروه‌های تخصصی زیر مجموعه شورای اطلاع‌رسانی در استان تشکیل شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد زیویار در شورای اطلاع رسانی لرستان، اظهار داشت: کارگروه‌های تخصصی زیر مجموعه شورای اطلاع رسانی تشکیل شوند.

وی، عنوان کرد: این کارگروه‌ها به فراخور موضوع می‌توانند هر هفته تشکیل جلسه داده و در مورد بخش مهمی از برنامه‌های شورا تصمیم گیری کنند.

استاندار لرستان با بیان این که لازم است رویکردها و ساختار شورای اطلاع رسانی برای مسئولین و مدیران دستگاه‌های اجرایی مشخص شود، اظهار کرد: مدیران باید در راستای تحقق مصوبات این شورا اهتمام ویژه داشته باشند.

زیویار، تصریح کرد: بخشی از موارد تصویب نامه هیئت وزیران در مورد شورا و همچنین موارد مصوب در شورای اطلاع رسانی استان به دستگاه‌های اجرایی واگذار شوند.

وی، گفت: برگزاری نشست‌های خبری و برنامه‌های اطلاع رسانی بیش‌تر برای دستگاه‌های عمرانی و اقتصادی تدوین شوند.

استاندار لرستان، همچنین تدوین تقویم برگزاری نشست‌های خبری مدیران دستگاه‌های اجرایی را یک ضرورت دانست و عنوان کرد: در این راستا کارگروهی با ریاست معاون سیاسی امنیتی تشکیل شود.

کد خبر 5717361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha